Vurig en stoer is dé trend dit seizoen

Een bril wissel je misschien niet zo vaak als een shirt of een jurkje, maar ook een bril is een trendgevoelig accessoire waarmee je iets van jezelf laat zien. Wij staan voor jou langs de catwalk en vertalen de inspiratie van designers naar trends in onze brilcollectie. Zo weet je zeker dat je bij ons hét montuur vindt dat mooi aansluit bij jouw stijl.

Rood en Black & White

Voor het komende modeseizoen zien we dat kleuren en patronen wat meer expressief zijn. Rode accessoires bijvoorbeeld: supergaaf te combineren met de Bretonse streep, die dit seizoen erg favoriet is. 

Eye-opener in rood

Temperamentvolle kleuren dus! In onze vorige blog schreven we al dat we helemaal verliefd zijn op de vurige kleur rood. Wat voor velen een eye-opener is: een rood montuur staat heel veel mensen goed. Rood is namelijk een tint die van nature in je huid voorkomt. Met een montuur in deze kleur maak je op een zachte, vrouwelijke manier een statement: hier ben ik! Supertrendy is het wat fellere koraalrood, een tint die neigt naar oranje en roze. Het ultrawarme burgundy, ook wel wijnrood genoemd, is heel geschikt voor een chique uitstraling. Beide kleuren zijn prachtig op een zongebruinde huid.

Briltrends
Briltrend rood

Stoer black & white

Is vurig rood vooral een kleur die vrouwen zal aanspreken, de trend black & white is aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen. Stoer en uitgesproken: met onze black & white monturen pakken we uit met grafische lijnen en blokachtige prints. En deze trend kent ook een elegante uitvoering: wat dacht je van een montuur met een zwarte binnenkant en een transparant bloemenmotief aan de buitenkant? Zo krijgt een zwart montuur een lichte en luchtige uitstraling.

Briltrend zwart wit

Clubmaster

Helemaal passend bij de expressieve stijl van dit seizoen vinden wij het clubmaster montuur. Dit model, met een kunststof bovenkant en een metalen onderkant, zie je nu in elke montuurtrend terug. En… misschien moet je er even aan wennen: de dubbele neusbrug. De eerste celebs zijn er al mee gespot, dus wij voorspellen dat het nét zo’n hype wordt als de pilotenbril.

 

Brlltrend clubmaster