Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 149,00
€ 169,00
€ 179,00
€ 139,00
€ 109,00
€ 149,00
€ 159,00
€ 39,00
€ 19,00
€ 159,00
€ 159,00
€ 129,00
€ 149,00

Overweeg je een Wayfarer zonnebril te kopen? Dan is dat een uitstekende keuze! Een Wayfarer zonnebril is al decennialang een echte klassieker. Bij Hans Anders vind je de nieuwste Wayfarer zonnebrillen online tegen scherpe prijzen. Zo kun je een Wayfarer zonnebril kopen zonder sterkte, maar je kunt ook kiezen voor een Wayfarer zonnebril op sterkte. Bekijk onze collectie Wayfarer zonnebrillen en bestel jouw Wayfarer vandaag nog, dan heb je hem morgen al in huis!

Wayfarer zonnebril: een echte klassieker

De Wayfarer zonnebril kwam in 1952 op de markt en werd binnen no time razend populair. Dat is niet alleen te danken aan het merk Ray-Ban, dat de Wayfarer monturen als tegenhanger van de bekende pilotenbrillen introduceerde, maar vooral aan de vele celebrities die de zonnebrillen hebben gedragen. Zo maakte filmster Marilyn Monroe de Wayfarer onsterfelijk in de jaren 60 van de vorige eeuw. Tegenwoordig zijn Wayfarer monturen nog steeds erg in trek bij celebrities zoals Leonardo Di Caprio en zangeres Beyoncé.

 

Nieuwste Wayfarer zonnebrillen

De Wayfarer zonnebril werd geïntroduceerd als een zwarte kunststof bril, die bekend werd door de film Blues Brothers. Deze klassieker is uiteraard nog steeds verkrijgbaar. Maar een belangrijk accessoire als een zonnebril volgt de nieuwste modetrends en daarin loopt Wayfarer voorop. Zo heb je een uitgebreide keuze in Wayfarer zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Met een stoere leopard print, met getinte glazen of met een vrolijk gekleurd montuur, voor elke stijl en voor elke gelegenheid kun je wel een Wayfarer zonnebril kopen.

 

Wayfarer zonnebril op sterkte

Als je al brildragend bent, is niets zo vervelend als onscherp zien als je je zonnebril draagt. Daarom kun je bij ons eenvoudig een Wayfarer zonnebril op sterkte kopen, welk brilmontuur je ook kiest. Zo heb je altijd de perfecte zonnebril waarmee je alles scherp ziet. Een Wayfarer zonnebril op sterkte bestellen gaat heel eenvoudig: geef tijdens het bestelproces de sterkte van je glazen in. Het maakt niet uit of het ene glas sterker moet zijn dan het andere. Heb je geen zonnebril op sterkte nodig? Ook dan heb je een uitgebreide keuze uit de nieuwste Wayfarer zonnebrillen online! Weet je nog niet zeker welke sterkte je hebt? Kom dan langs om je ogen te laten testen.

 

Goedkope Wayfarer zonnebril

Als je denkt dat een trendy accessoire als een Wayfarer zonnebril duur is, dan heb je het mis. Bij Hans Anders kun je online een Wayfarer zonnebril bestellen vanaf 15 euro! Ook een Wayfarer zonnebril met glazen op sterkte is minder duur dan je zou denken. Kijk maar in onze online collectie Wayfarer zonnebrillen!

 

Wayfarer montuur online passen

Wil je eerst weten of je nieuwe Wayfarer zonnebril je goed staat? Je kunt je Wayfarer zonnebril eenvoudig online passen met hulp van een foto. Als je jouw favoriete Wayfarer montuur hebt gevonden, kun je een foto uploaden om te zien hoe je nieuwe Wayfarer zonnebril je staat. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste montuur kiest.

 

Wayfarer zonnebril kopen

Je ziet, een Wayfarer zonnebril online kopen was nog nooit zo eenvoudig. Neem rustig de tijd om onze collectie Wayfarer zonnebrillen te bekijken en bestel jouw perfecte Wayfarer zonnebril! Of kom langs bij een van onze professionele opticiens voor advies.