Bril op sterkte

online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

Polaroid zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen bij Hans Anders.

Filteren

Polaroid

Polaroid 2069

€ 30,-

Polaroid

Polaroid 2068

€ 30,-

Polaroid zonnebrillen

Edwin Land ontwikkelde in 1937 als eerste een materiaal dat licht kon polariseren. Door dit materiaal te gebruiken in brillenglazen, kon hij hinderlijke schittering voorkomen, waardoor dragers minder snel verblind raakten. Zijn Polaroid Corporation, ook bekend door zijn beroemde camera's, was de eerste met deze innovatie, die enorm heeft bijgedragen aan comfortabel zicht en veiligheid.

Polaroid zonnebril voor dames

Je draagt een Polaroid zonnebril voor dames als je zo optimaal mogelijk wilt zien, zeker bij laaghangende zon of schittering op regenplassen. Dan profiteer je echt van de polariserende glazen van je Polaroid zonnebril of Polaroid zonnebril op sterkte. Omdat een dameszonnebril naast functioneel ook een fashion item is, kies je het beste voor Polaroid zonnebrillen monturen voor vrouwen, die naadloos passen bij de vorm van je gezicht. Wat kleur betreft kies je voor een mooie Polaroid zonnebril die matcht met de kleur van je outfit én je haarkleur.

Polaroid zonnebril voor heren

Veel mannen hechten aan topprestaties. Wat je ook doet, met een Polaroid zonnebril voor mannen ligt dit binnen handbereik. Achter het stuur is het verstandig om te kiezen voor een Polaroid zonnebril voor heren met een UV-filter, naast de bekende polariserende glazen. Deze geven je ogen past echt rust, zodat je blik altijd scherp en alert is. Met een exemplaar uit de collectie Polaroid zonnebrillen met spiegelglazen ziet niemand jouw blik, terwijl jij alles scherp observeert.

Polaroid kinderzonnebrillen

Het verhaal dat kinderogen achteruit gaan als ze zich veel in moeten spannen is niet altijd waar. Toch is het zeker verstandig als jonge meisjes en jongens de voordelen van Polaroid kinderzonnebrillen ervaren. Ook zij hebben immers recht op ongestoord en niet-vermoeiend zicht. Voor kinderen zijn er diverse modellen leuke Polaroid zonnebrillen te vinden, stoere voor jonge kerels, kleurrijke en elegante voor jonge vrouwen.

Polaroid zonnebrillen modellen

Misschien ben je wel de trotse bezitter van een van de klassieke Polaroid zonnebrillen modellen uit de jaren veertig of vijftig, zoals de Polaroid Calobar of Polaroid Cool Ray. Deze brillen zijn tijdloos en hun kwaliteit is inmiddels een vastgesteld feit. Onder de Polaroid zonnebrillen en ook de gepolariseerde zonnebril op sterkte vind je zowel nieuwe modellen als herinterpretaties van designklassiekers zoals de Polaroid Windsor uit de jaren zestig. Klassieke modellen met een moderne twist, maar altijd met de nog steeds verbeterende kwaliteit van Polaroid beschermende glazen. Kom je Polaroid bril op sterkte gerust bij een winkel in de buurt proberen of pas hem online met een eigen foto.

Ben je er nog niet helemaal uit met je keuze? Bekijk dan ons blog waar voldoet een goede zonnebril aan?