Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 159,00
€ 159,00
€ 79,00
€ 79,00
€ 79,00
€ 159,00
€ 139,00

Nike zonnebrillen

Het Amerikaanse Nike, vernoemd naar de Griekse godin van de overwinning, is dé uitvinder van de moderne sportschoen. Daar ligt de kracht van Nike: productontwikkeling gaat altijd uit van de eisen en wensen van de moderne topsporter. Dat voordeel krijg je ook als je een Nike zonnebril draagt.

Nike zonnebril voor dames

Natuurlijk kun je kiezen voor Nike zonnebrillen voor vrouwen als je een smaakvol vormgegeven model zoekt dat zowel past bij de vorm van je gezicht als de kleur van je outfit. Maar je profiteert pas echt van een Nike zonnebril voor dames als je een actieve en sportieve levensstijl hebt. Zoek je speciale glazen voor skiën of golfen, dan is de kans groot dat Nike ze ontwikkeld heeft, zodat je ze als accessoires kunt bestellen.

Nike zonnebril voor heren

Sportieve mannen stellen hoge eisen aan zonnebrillen die geschikt zijn voor topsporters en recreatieve sporters. Een Nike zonnebril voor mannen is voorzien van glazen die zowel gepolariseerd licht als UV-straling effectief filteren. Daarnaast is de optische kwaliteit onomstreden en bieden bepaalde modellen je ook voldoende zicht langs de zijkanten. Dit maakt Nike zonnebrillen voor heren dé zonnebrillen bij sporten als skiën, beachvolleybal of mountainbiken, waar veel indrukken tegelijkertijd verwerkt moeten worden. Kortom: voor een sportieve zonnebril biedt Nike de juiste oplossing!

Nike kinderzonnebrillen

Leuke Nike zonnebrillen vind je ook voor de kleine actievelingen, zowel de jongens als de meisjes. Het mooie van Nike kinderzonnebrillen is het feit dat ze altijd stoer en sportief staan en goed matchen met Nike schoenen en sportkleding. Je kinderen groeien op met het besef dat goed zorgen voor hun ogen iets cruciaals is. Van die les hebben ze altijd profijt, of ze nou die mooie Nike zonnebrillen opzetten tijdens hun favoriete sportactiviteit of omdat ze bij leeftijdsgenoten positief willen opvallen, bijvoorbeeld met stoere Nike zonnebrillen met spiegelglazen.

Nike zonnebril op sterkte

Wie actief sport, moet optimaal zicht hebben. Het is daarom verstandig om altijd te kiezen voor een zonnebrillenmerk dat optimale lenskwaliteit garandeert. Doe je dit niet, dan filtert je zonnebril misschien wel zonnestralen, maar tovert het ook een soort waas voor je ogen waardoor je minder scherp ziet en je continu je ogen inspant. Draag Nike zonnebrillen met plano glazen als je je contactlenzen blijft dragen. Kies voor Nike zonnebrillen op sterkte als je brildragend bent. Zie je even scherp als met je normale bril? Dan heb je de juiste Nike zonnebril op sterkte gekocht. Eerst je ogen laten meten voordat je een Nike zonnebril op sterkte gaat kopen? Kom dan langs in een van onze winkels voor een oogmeting.

Nike zonnebril kopen

Als je exact weet welke zonnebrillen bij jouw activiteit en vorm van je gezicht passen, plan dan online een afspraak met onze gediplomeerde opticien bij jou in de buurt. Glazen opmeten is net als glazen fabriceren vakwerk en een echt specialisme. Behandel je Nike zonnebril als een precisie-instrument. Je ogen zullen je dankbaar zijn.

Ben je er nog niet helemaal uit met je keuze? Bekijk dan ons advies waar voldoet een goede zonnebril aan?