Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

20% korting zonder sterkte
€ 119,00
20% korting zonder sterkte
€ 99,00
20% korting zonder sterkte
€ 49,00
20% korting zonder sterkte
€ 99,00
20% korting zonder sterkte
€ 99,00
20% korting zonder sterkte
€ 119,00

Lacoste zonnebrillen voor heren

Wil je graag de juiste keuze maken in het kopen van jouw Lacoste zonnebril? Dan zijn er verschillende onderdelen waarop let als je op zoek gaat naar een goede zonnebril. De pasvorm is uiteraard belangrijk, maar ook hoe de bril je staat en wat je persoonlijke wensen zijn. Weet je al welke stijl of kleur goed bij je past? Dan maak je eenvoudig een overzicht met alle Lacoste zonnebrillen voor heren die voldoen aan jouw voorkeuren. Selecteer jouw favoriete met het filtermenu en probeer ze uit in de online paskamer!

Lacoste zonnebril voor dames

Ben je op zoek naar een Lacoste zonnebril voor dames? Dan biedt Hans Anders verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Ga voor een Lacoste zonnebril in het blauw of probeer eens de Lacoste zonnebril met een goud montuur. Door verschillende Lacoste dames zonnebrillen te passen, ontdek je snel welke je het beste staat! Houd je sowieso meer van subtiele monturen? Kijk dan ook eens bij onze collectie met gouden brillen. Deze brillen kun je met of zonder sterkte dragen. Als fashion item bijvoorbeeld!

 

Lacoste zonnebrillen kopen bij Hans Anders

Wanneer je de perfecte Lacoste zonnebril voor heren of dames hebt gevonden, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk dragen! Bestel jouw items snel via de webshop van Hans Anders en geniet naast de snelle service ook van de vele garanties. Soms pakt een look toch net iets anders uit dan gedacht en wil je jouw Lacoste zonnebril misschien wel omruilen. Dat kan binnen twee weken. Je kunt natuurlijk ook naar een van onze filialen komen en daar verschillende modellen uit proberen. Zo weet je meteen hoe die Lacoste zonnebril in het blauw bij staat en probeer je meteen de andere monturen uit.