Gratis oogmeting of hoortoestel afspraak • Gratis verzending op bestellingen boven €25, -
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

DRIIVE sportbrillen

Beleef de ultieme sportervaring en sensationeel zicht. De Driive sportbrillen zijn extreem lichtgewicht, ook op sterkte verkrijgbaar. Ontwikkeld door de experts van TEAM DSM en Hans Anders.

€ 79,00
€ 149,00
€ 79,00

Driive sportbrillen

Innovatieve sportbrillen voor een Hans Anders prijs: dat zijn de sportbrillen van DRIIVE. De collectie is perfect geschikt voor wielrennen en andere sporten voor hem én haar. Het merk DRIIVE is ontwikkeld door de experts van TEAM DSM en Hans Anders. Met een bril van DRIIVE beleef je de ultieme sportervaring en geniet je van een topprestatie. Wil jij ook sensationeel 180 graden zicht en een perfecte pasvorm ervaren?

Één bril voor elke weersituatie

Met de PRO SPORT krijg je gratis een complete set bio-polycarbonaat glazen meegeleverd. De glazen zijn zelf makkelijk te verwisselen.

  • - Meekleurende glazen: categorie 0 tot 3 (82% - 10% lichtdoorlatend). De glazen worden lichter of donkerder bij veranderende lichtomstandigheden.
  • - Donkere spiegelglazen: categorie 3, spiegelend voor in de zon: 16% lichtdoorlatend.
  • - Transparante glazen: voor bewolkt weer, binnen, of in het donker: 100% lichtdoorlatend (anti-reflectie).

Een Driive sportbril kopen bij Hans Anders

Driive sportbrillen koop je bij Hans Anders vanaf 79 euro per stuk. De collectie is online te bekijken, te passen en zelfs te bestellen als sportbril op sterkte. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om te collectie te bekijken en te passen.