Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Sliedrecht

Adres

Kerkbuurt 66A
Sliedrecht, 3361 BK

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Vrijdag 29 maart Goede vrijdag Geen koopavond (Reguliere sluitingstijd aanhouden)Zondag 31 maart Eerste paasdag GeslotenMaandag 1 april Tweede paasdag GeslotenZaterdag 27 april Koningsdag GeslotenDonderdag 9 mei Hemelvaartsdag GeslotenZondag 19 mei Eerste pinksterdag GeslotenMaandag 20 mei Tweede pinksterdag Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Sliedrecht

Dit filiaal van Hans Anders is gevestigd in de gezellige winkelstraat van Sliedrecht. De winkel is goed bereikbaar met de auto. Er zijn ook diverse parkeerplaatsen rondom de winkel waar je je auto gemakkelijk en kosteloos kunt parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je vlakbij de winkel uitstappen bij bushalte ‘Burg Winklerplein’.

In de winkel kun je terecht voor lenzen en brillen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. De hele week is er een opticien in de winkel aanwezig om je ogen op te meten. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, maar het mag wel. Ook is er een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Hiervoor kun je een afspraak maken op deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Sliedrecht begroet je graag in de winkel.