Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Papendrecht

Adres

Brederodelaan 112
Papendrecht, 3353 GG

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Papendrecht

Deze vestiging van Hans Anders is gevestigd in het gezellige winkelcentrum 'De Meent'. Je vindt de winkel naast de Delifrance en de Sorelle haarmode. Winkelcentrum De Meent is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Je kunt deze parkeren in één van de overdekte parkeergarages of in de blauwe parkeerzone. Als je met het openbaar vervoer komt stap dan uit bij bushalte ‘winkelcentrum De Meent’.

In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor brillen en lenzen. Daarnaast is er op vrijdag en zaterdag ook een contactlensspecialist aanwezig. Een afspraak met deze specialist maak je eenvoudig via deze pagina op de website. Daarnaast is dit filiaal ook stAr-gecertificeerd. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij één van onze deskundige audiciens of hoortoestelspecialisten. Voor een afspraak met onze audicien of hoortoestelspecialist kun je contact opnemen via 088-2745536 (lokaal tarief).

De Hans Anders winkel in Papendrecht is veel meer dan een opticien alleen. Wij verrassen je graag met onze service en brede assortiment brillen, lenzen en zonnebrillen (met én zonder glazen op sterkte). Ook voor een gratis oogmeting staat onze gediplomeerde opticien voor je klaar. We helpen je graag de juiste zichtoplossing voor jouw ogen te vinden. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. In onze winkel is er altijd een bril, lens of zonnebril die bij jou past! Natuurlijk kun je rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs. En een afspraak maak je makkelijk online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten vindt.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Papendrecht begroet je graag in de winkel.