Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Dordrecht

Adres

Statenplein 143
Dordrecht, 3311 NH

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30 dinsdag 09:00 - 17:30 woensdag 09:00 - 17:30 donderdag 09:00 - 17:30 17:30 - 21:00 vrijdag 09:00 - 17:30 zaterdag 09:00 - 17:00 zondag 12:00 - 17:00
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Dordrecht

Dit filiaal is één van de twee filialen van Hans Anders in Dordrecht,en bevindt zich in het historisch hart van Dordrecht. Het filiaal staat naast een winkel van KPN,grenzend aan het marktplein. De winkel is prima bereikbaar met de auto en de fiets. Je kunt je auto gemakkelijk kwijt in één van de nabijgelegen parkeergarages. Je fiets kun je u in de fietsenstalling plaatsen onder de voormalige V&D,op vijftig meter loopafstand van de winkel.

Het aanbod van Hans Anders Dordrecht is uiteenlopend. Zo kun je hier terecht voor allerlei soorten (merk)monturen uit onze ruime collectie. Van een opvallende kunststof bril tot een klassiek metalen montuur; voor iedere brildrager heeft Hans Anders een passende bril. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze.Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan een afspraak. Naast brillen verkopen wij in onze winkel ook contactlenzen. Wij adviseren je graag met betrekking tot het dragen van lenzen.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen,zonnebrillenen lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of lenscontrole.

Kortom, met een team van deskundige opticiens bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.


Het team van Hans Anders Dordrecht heet je van harte welkom!