Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres

Reigerhof 86
Nieuwerkerk aan den IJssel, 2914 KD

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel vind je Hans Anders in winkelcentrum Reigerhof. Hier kun je in een prettige en ontspannen winkelomgeving je boodschappen doen. De winkel van Hans Anders zit tussen Kruidvat en C1000. Het winkelcentrum is goed te bereiken met zowel de trein, de auto als de bus of fiets. Ook zijn er rondom het het winkelcentrum voldoende parkeergelegenheden aanwezig.

In dit filiaal bieden wij naast een groot assortiment brillen in verschillende vormen, stijlen en kleuren ook een compleet assortiment contactlenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Voor een gratis oogmeting kun je altijd even binnenlopen. Wil je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies over contactlenzen dan kun je telefonisch een afspraak maken via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.