Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Rotterdam

Adres

Hesseplaats 223
Rotterdam, 3069 EA

Openingstijden

maandag 09:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 20:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Rotterdam

Deze vestiging van Hans Anders is gevestigd in de winkelpromenade Hesseplaats. Je vindt onze winkel tussen de Kruidvat en de Action in. Winkelpromenade Hesseplaats is prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeer je auto tegenover de winkel of op één van de omliggende parkeerplaatsen. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je de metro tot halte Hesseplaats gebruiken, vanwaar je zo de winkelpromenade op loopt.

In dit filiaal kunt je uiteraard terecht voor brillen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Er is ook drie dagen per week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina op onze website. Daarnaast is dit filiaal StAr-gecertificeerd, wat inhoudt dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij één van onze gediplomeerde audiciens. Maak hiervoor een afspraak via 088-2745536 (lokaal tarief). In dit filiaal is onze audicien vier dagen per week aanwezig.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Hesseplaats begroet je graag in de winkel!