Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Hendrik-Ido-Ambacht

Adres

De Schoof 144
Hendrik-Ido-Ambacht, 3341 EB

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht

Hans Anders is in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd in winkelcentrum de Schoof. Dit is het grootste winkelcentrum van Hendrik-Ido-Ambacht. Bij een bezoek aan de winkel is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Je kunt je auto pal voor de deur kwijt, of op het parkeerterrein aan de overkant. Bovendien is het parkeren altijd gratis.

Het aanbod in de winkel is zeer divers. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Zo kun je terecht voor een nieuwe bril, zonnebril en contactlenzen. Ook is er dagelijks een contactlensspecialist in de winkel aanwezig. Wanneer je graag terecht wilt voor advies, controle of het aanmeten van nieuwe lenzen dan kun je een afspraak maken via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders begroet je graag in de winkel voor een deskundige oogmeting en begeleidt je bekwaam bij je aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of lenzen.