Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Bodegraven

Adres

Raadhuisplein 2A
Bodegraven, 2411 BD

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 18:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Vrijdag 29 maart Goede vrijdag Geen koopavond (Reguliere sluitingstijd aanhouden)Zondag 31 maart Eerste paasdag GeslotenMaandag 1 april Tweede paasdag GeslotenZaterdag 27 april Koningsdag GeslotenDonderdag 9 mei Hemelvaartsdag GeslotenZondag 19 mei Eerste pinksterdag GeslotenMaandag 20 mei Tweede pinksterdag Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Bodegraven

In Bodegraven vind je ons aan het Raadhuisplein. Je kunt je auto in de buurt parkeren, voorzien van een blauwe parkeerschijf. Meer parkeerplek is op parkeerterrein ´Nieuwe Markt' op enkele minuten loopafstand van de winkel. Het treinstation van Bodegraven bevindt zich op ongeveer zeven minuten loopafstand van de winkel.

Binnen in de winkel tref je een grote diversiteit aan brilmonturen en lenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast kun je in de winkel terecht voor attributen als lenzenvloeistof en brilkokers. Ook is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en controleren van contactlenzen. Voor een afspraak met deze contactlensspecialist kun je contact opnemen via deze pagina op onze website.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Bodegraven hoopt je binnenkort in de winkel van dienst te mogen zijn!