Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Alphen aan den Rijn

Adres

Van Boetzelaerstraat 2
Alphen aan den Rijn, 2406 BG

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Alphen aan den Rijn

Dit filiaal van Hans Anders bevindt zich in de van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn. De winkel is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Buslijn 1, vanaf het treinstation, stopt op enkele minuten loopafstand van de winkel. Met de auto is de winkel ook eenvoudig te bereiken. Je kunt deze bovendien eenvoudig parkeren op één van de omliggende parkeerplaatsen of in de parkeergarage ‘Aarplein’.

In deze StAr-gecertificeerde winkel kun je terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Het StAr certificaat geeft aan dat je in de winkel geholpen zult worden door een gediplomeerde audicien. Voor een afspraak met de audicien kun je contact opnemen via 088-2745536 (lokaal tarief).

In de winkel is eveneens een contactlensspecialist aanwezig. Deze kan je adviseren met betrekking tot het dragen van lenzen. Voor een afspraak met de contactlensspecialist kun je op deze pagina van onze website terecht.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.
Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.
Tot ziens in Hans Anders Alphen aan den Rijn!