Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Vlissingen

Adres

Walstraat 70
Vlissingen, 4381 GE

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Vlissingen

Deze Hans Anders opticien bevindt zich in de Walstraat te Vlissingen in het overdekte gedeelte van de straat,het ´Lange Zelke´ genaamd. Als jemet de auto naar de winkel komt dan kun je deze parkeren in de parkeergarage bij de nabij gelegen Albert Heijn en Blokker.

In de winkel heb je volop keuze uit het volledige assortiment monturen en lenzen van Hans Anders. Klassieke, moderne en trendy brillen zijn allemaal in het assortiment opgenomen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Naast het aanschaffen van brillen of lenzen; kun je in deze winkel terecht voor een hoortest. Aan de hand van deze test kan een advies worden gegeven over eventueel te ondernemen stappen met betrekking tot je gehoor.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Vlissingen kijkt er naar uit om je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.