Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Terneuzen

Adres

Havenstraat 4
Terneuzen, 4531 EK

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 19:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Terneuzen

Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Welkom bij Hans Anders Terneuzen. Je vindt onze winkel in het centrum aan de Havenstraat op nummer 4. Parkeren kan in Parkeergarage Oostkolk. Je kunt bij ons terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen.

Brillen
Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Onze gediplomeerde opticien kan de gezondheid van je oog beoordelen en een oogmeting verrichten. Maak hiervoor een afspraak, zodat je zeker weet dat de opticien tijd heeft en je bril op de juiste sterkte wordt besteld. Je kunt ons assortiment monturen alvast online bekijken en de 4 brillen die je het mooist vindt naar onze winkel laten sturen.

Lenzen
Lenzen zijn er in allerlei soorten en sterktes. Van dag- en maandlenzen tot lenzen met een cilinderafwijking (torische lenzen) en voor dichtbij én veraf goed zicht (multifocaal). Onze contactlensspecialist kan je sterkte meten en adviseren welke lenzen het beste bij jouw ogen passen. Via deze website kun je direct een afspraak inplannen met de contactlensspecialist in onze winkel.

Hoorhulpmiddelen
Heb je het gevoel dat je niet alles goed hoort tijdens een gesprek of in een drukke omgeving? Maak een afspraak bij onze StAr-gecertificeerde audicien voor een gratis hoortest. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk bij eventueel gehoorverlies, ook oplossingen die je vrijwel niet ziet. Daarnaast kun je bij de audicien terecht voor gehoorbescherming op maat. Standaard gehoorbescherming verkopen wij ook in onze winkel, zoals oorplugs voor concerten en zwemmen.

Het team van Hans Anders Terneuzen hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.