Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Borne

Adres

Nieuwe Markt 11
Borne, 7622 DD

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Borne

Dit filiaal van Hans Anders in Borne bevindt zich in de Nieuwe Marktstraat op nummer 11 tegenover ‘MOOI parfumerie’. De winkel is prima te bereiken met de auto, die je in één van de dichtbij gelegen parkeergarages kunt parkeren. Met het openbaar vervoer is de winkel eveneens goed bereikbaar. Vanaf treinstation Borne is het circa tien minuten lopen is naar de winkel.

In de winkel heb je de keuze uit het complete assortiment monturen van Hans Anders. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook kun je in de winkel terecht voor de aanschaf van nieuwe contactlenzen. Daarnaast vind je er allerlei accessoires voor je bril of lenzen.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Borne kijkt er naar uit om je in de winkel te mogen begroeten.