Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Hengelo

Adres

Uitslagsweg 93
Hengelo, 7556 LN

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00 18:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Hengelo

Dit filiaal is één van de twee filialen van Hans Anders in Hengelo. De winkel is gevestigd in het winkelcentrum 'de Hengelose Esch'. Je vindt ons naast 'de echte bakker' Wouda en op=op Voordeelshop en tegenover CIGO. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor je auto is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

In dit filiaal kun je terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Door de aanwezigheid van een contactlensspecialist ben je ook welkom voor al je vragen met betrekking tot lenzen. Maak voor een afspraak met de contactlensspecialist een afspraak via deze pagina op onze website.

Daarnaast is er in de winkel een gediplomeerd audicien aanwezig, waardoor je welkom bent voor het op laten meten van je gehoor. Een afspraak hiervoor kun je maken via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Hengelose Esch hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.