Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Castricum

Adres

Geesterduin 5
Castricum, 1902 EJ

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Koningsdag 27.04: Gesloten, Hemelvaartsdag 09.05: Gesloten, Eerste Pinksterdag 19.05: Gesloten, Tweede Pinksterdag 20.05: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Castricum

Je vindt deze winkel van Hans Anders in winkelcentrum Geesterduin vlakbij bloemist De Eeuwige Lente. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein van het winkelcentrum. Kom je met de bus, stap dan uit bij bushalte Geesterduin. Vanaf de bushalte is het nog één minuut lopen naar de winkel.

Binnen in de winkel vind je een ruim aanbod aan brillen en contactlenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast kun je in dit filiaal terecht bij een contactlensspecialist. Deze is gespecialiseerd in het controleren, aanmeten en adviseren van contactlenzen. Voor een afspraak met de contactlensspecialist kun je op deze pagina terecht.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Castricum hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!