Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Beverwijk

Adres

Breestraat 128
Beverwijk, 1941 EM

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Koningsdag 27.04: Gesloten, Hemelvaartsdag 09.05: Gesloten, Eerste Pinksterdag 19.05: Gesloten, Tweede Pinksterdag 20.05: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Beverwijk

Dit filiaal van Hans Anders vind je in de Breestraat te Beverwijk. De winkel bevindt zich op ongeveer tien minuten loopafstand van het treinstation van Beverwijk. Wanneer je met de auto komt, kun je deze parkeren op parkeerplaats ‘Beverplein’. Deze parkeerplaats bevindt zich op ongeveer twee minuten loopafstand van de winkel.

In de winkel kun je terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Dit filiaal is daarnaast StAr-gecertificeerd en zodoende kun je hier eveneens terecht voor de diensten van een gediplomeerd audicien. Voor een afspraak met deze audicien kun je telefonisch contact opnemen via 088-2745536 (lokaal tarief).

Ook in deze winkel aanwezig is een contactlensspecialist. Deze is gespecialiseerd in het aanmeten, adviseren en controleren van contactlenzen. Voor een afspraak met de contactlensspecialist kun je contact opnemen via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Beverwijk hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!