Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Blerick Venlo

Adres

Wieenpassage 6
Venlo, 5921 GD

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Venlo

Deze winkel van Hans Anders vind je in winkelcentrum ‘de Wieën’ tussen de Blokker en de Trekpleister, tegenover de HEMA. De winkel is goed bereikbaar met de auto en overal in winkelhart Blerick kun je gratis parkeren.

Je kunt in de winkel terecht voor brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Dit filiaal is StAr- gecertificeerd wat de mogelijkheid biedt om gebruik te makenvan de diensten van de aanwezige hoorspecialisten. We vràgen je wel hiervoor vooraf een afspraak te maken. Dit kan via 088-2745536 (lokaal tarief). Voor een afspraak met de aanwezige contactlensspecialist kun je contact opnemen via deze pagina op onze website.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Blerick-Venlo hoopt snel je in de winkel te mogen verwelkomen.