Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Maastricht

Adres

Brusselsepoort 35
Maastricht, 6216 CG

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand koopzondag.
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Maastricht

Deze vestiging van is één van drie Hans Anders vestigingen in Maastricht en is gevestigd in het gezellige overdekte winkelcentrum Brusselse Poort. Je vindt ons schuin tegenover de Jumbo. Winkelcentrum Brusselse poort is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je auto kun je parkeren op één van de nabij gelegen parkeerplaatsen. Wanneer je met de bus reist, kun je het beste uitstappen bij de halte ‘dokter Bakstraat’ op 3 minuten lopen van de winkel.


In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor brillen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is er ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig, voor het aanmeten en controleren van contactlenzen. Maak hiervoor een afspraak via de site, op deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of lenscontrole.

Het team van Hans Anders Brusselse Poort begroet je graag in de winkel!