Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Maastricht

Adres

De Leim 5
Maastricht, 6227 CT

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Maastricht

Deze winkel ligt in winkelcentrum De Leim naast de bakker en schuin tegenover de Hema. Winkelcentrum De Leim ligt in Maastricht, ten oosten van de bruggen in de wijk Heer en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren is bovendien geheel gratis op de parkeerplaatsen van het winkelcentrum! De parkeergarage is de eerste 2 uur gratis voor klanten van de supermarkt. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan Stadsbus 2 richting De Heeg, halte Dorpstraat/de Leim.

In de winkel kun je vanzelfsprekend terecht voor brillen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook is er een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina of 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders De Leim begroet je graag in de winkel.