Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Apeldoorn

Adres

Raadhuisplein 6
Apeldoorn, 7311 LK

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00 dinsdag 09:30 - 18:00 woensdag 09:30 - 18:00 donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00 vrijdag 09:30 - 18:00 zaterdag 09:30 - 17:00 zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Apeldoorn

Deze prachtige winkel met gezellige ambiance is het adres voor je nieuwe bril,lenzen of hoortoestellen.

Je vindt ermeer dan 30 topmerken zoals Ted Baker,Timberland,Diesel;Tommy Hilfiger en uiteraard ons eigenmerk. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Zo vindje gegarandeerd een montuur naar jouw smaak. Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan online een afspraak met onze gediplomeerde opticien.

Hetzelfde geldt voor lenzen. Onze deskundige contactlensspecialist adviseert je graag met betrekking tot het dragen van lenzen. Maak online of via 088-2745536 (lokaal tarief) een afspraak met de contactlensspecialist.

Voor hoortoestellen bent je hier ook aan het juiste adres. Wij zijn StAr-gecertificeerd waardoor je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor. Maak online of via 088-2745536 (lokaal tarief) een afspraak voor advies over en/of het aanmeten van een hoortoestel.

Kortom,met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

  • Groot assortiment: meer dan dertig topmerken.
  • Oogmeting door gediplomeerd opticien.
  • Altijd scherpe aanbiedingen
  • Gratis hoortest door StAr gecertificeerd audicien.


Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen,zonnebrillen,hoortoestellen,gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Deze winkel van Hans Anders bevindt zich aan het Raadhuisplein in Apeldoorn. Je vindt ons schuin tegenover Het Raadhuis,en recht tegenover diverse eetcafés.Onze winkel aan het Raadhuisplein is eenvoudig te bereiken met de auto. Je kunt deze parkeren in de overdekte parkeergarage aan het Marktplein.Het personeel van Hans Anders Raadhuisplein hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.