Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Apeldoorn

Adres

De Eglantier 661
Apeldoorn, 7329 DP

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Apeldoorn

Deze winkel is één van de twee vestigingen van Hans Anders in Apeldoorn en is gevestigd in winkelcentrum De Eglantier. Je vindt ons in dit winkelcentrum naast de Deka Markt. Het winkelcentrum is prima te bereiken met de auto. Er is echter zeer beperkt parkeergelegenheid rondom de winkel.

In dit filiaal ben je uiteraard altijd welkom om een mooie bril uit te komen zoeken. Je hebt in de winkel de keuze uit het ruime, complete assortiment van Hans Anders. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is dit filiaal een servicepunt voor hoortoestellen. Dit houdt in dat je hier terecht kunt met al je vragen met betrekking tot je hoortoestel.

Ook in deze winkel aanwezig is een contactlensspecialist. Gespecialiseerd in het adviseren van contactlenzen, is dit de aangewezen persoon om je bij te staan bij aankopen van je lenzen. Voor een afspraak kunt je op deze pagina terecht.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders De Elegantier kijkt er naar uit om je in de winkel van dienst te mogen zijn!