Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Emmeloord

Adres

Lange Nering 140
Emmeloord, 8302 EG

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Emmeloord

Bereikbaarheid van Hans Anders Emmeloord

Dit filiaal van Hans Anders in Emmeloord bevindt zich in winkelstraat ‘de Lange Nering’ tussen Scapino en de Albert Heijn. Vanwege werkzaamheden tegenover onze winkel is de eenrichtingsweg opgeheven. U kunt onze winkel bereiken via de Albert Heijn. Het filiaal is goed te bereiken met de auto. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op de parkeerplaatsen voor de winkel. Het openbaar vervoer brengt je bij de dichtsbijzijnde bushalte, waarvandaan het nog tien minuten lopen is naar de winkel.

Ons assortiment
In de winkel kun je terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina. Daarnaast is dit filiaal StAr-gecertificeerd, wat inhoudt dat onze audicien gediplomeerd en dus zeer bekwaam is. Een afspraak met onze audicien kun je maken via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Emmeloord hoopt je snel in de winkel te mogen begroeten.