Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Wolvega

Adres

Hoofdstraat Oost 6
Wolvega, 8471 JL

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Wolvega

Dit filiaal van Hans Anders vind je in het centrum van Wolvega tegenover lunchroom ‘Op ’t oost’ en naast dierenwinkel ‘Pets place’. De winkel is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid bij de winkel, of iets verderop bij de parkeerterreinen van de supermarkt.

Uiteraard kun je in deze winkel terecht voor een deskundige oogmeting. Één dag in de week is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig, voor het aanpassen van contactlenzen. Maak hiervoor een afpsraak via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Wolvega hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.