Hans Anders opticiens Assen

Adres

Kruisstraat 42

9401 JL Assen Tel: 088-2745536 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Welkom bij Hans Anders Assen. Je vindt onze winkel in de Kruisstraat. Je kunt de winkel bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de dichtstbijzijnde parkeergarage "de Kolk" is het  slechts 3 minuten lopen en vanuit parkeergarage Mercurius Centrum is het 5 minuten lopen. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf het station met de bus lijn 20 richting Meppel/Diever naar halte Collardslaan. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar winkel.

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor brillen en lenzen, maar ook voor hoortoestellen en gehoorbescherming ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je een afspraak maakt met onze opticien dan weet je zeker dat deze voldoende tijd heeft voor een oogmeting. Na de meting kijkt onze opticien ook graag met je mee naar een montuur dat bij je past. Een eerste oriëntatie online raden wij ten zeerste aan. Met meer dan 30 merken is er ontzettend veel keuze. Zo verkopen wij brillen van Ray-Ban®, Artlife en Nike, maar ook hebben wij ook veel prachtige en betaalbare monturen van ons eigenmerk. Laat de brillen die je het mooist vindt naar de winkel sturen, zodat je deze na de oogmeting kunt passen.

Onze contactlensspecialist meet de sterkte die je nodig hebt voor je lenzen en adviseert welk type lenzen het beste is voor jou. Maak een afspraak voor deze oogmeting.

Voor een gratis hoortest door onze StAr-geregistreerde audicien is ook een afspraak nodig. Na afloop van de meting adviseert de audicien of een hoortoestel nodig is en eventueel welk type hoortoestel het beste bij jou past. Ook voor gehoorbescherming, standaard én op maat, kun je bij onze audicien terecht.

Het team van Hans Anders Assen begroet je graag in de winkel!


Andere winkels in de buurt

Brinkstraat 2

9411 KM Beilen Meer informatie

Heerestraat 18

9301 AH Roden Meer informatie

Stipeplein 16

8431 WE Oosterwolde fr Meer informatie

Brinkhorst 9

9751 AS Haren gn Meer informatie