Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Beilen

Adres

Brinkstraat 2
Beilen, 9411 KM

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Beilen

De winkel van Hans Anders in Beilen vind je in de Brinkstraat, tegenover eetcafé ‘t Zwaantje. Het winkelcentrum van Beilen is prima bereikbaar met openbaar vervoer, fiets of auto. Er is voldoende parkeergelegenheid voor je auto, rondom de Brinkstraat. Wanneer je met openbaar vervoer komt, is het slechts enkele minuten lopen vanaf de dichtbijzijnde bushalte tot aan de winkel.

In deze winkel kun je terecht voor monturen, contactlenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook biedt deze winkel je de mogelijkheid om een afspraak te maken met een lensspecialist of een gediplomeerd audicien. Een afspraak maken met de contactlensspecialist kan via deze pagina, een afspraak met de StAr gecertificeerde audicien maak je via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het winkelteam van Hans Anders in Beilen begroet je graag in de sfeervolle winkel aan de Brinkstraat.