Hans Anders opticiens in Apeldoorn

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Raadhuisplein 6

7311 LK Apeldoorn Meer informatie

De Eglantier 661

7329 DP Apeldoorn Meer informatie

Operaplein (Winkelcentrum Anklaar) 50

7323 EL Apeldoorn Meer informatie

Opticiens & audiciens in Apeldoorn

Een goede opticien of audicien vind je bij Hans Anders in Apeldoorn waar je meer dan welkom bent. In al onze winkels kun je je ogen gratis en vrijblijvend meten en word je daarna uitgebreid geadviseerd bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Maar ook als je lenzen, gehoorbescherming of hoortoestellen nodig hebt, dan ben je bij Hans Anders in Apeldoorn aan het goede adres. Loop gerust eens binnen, of maak online alvast een afspraak.

Brillen in Apeldoorn

In onze winkels in Apeldoorn helpen we je graag bij het uitzoeken en kopen van een nieuwe bril. We hebben een uitgebreid assortiment met monturen, zowel van ons eigen merk als van diverse internationale topmerken. Uiteraard vind je in onze winkels in Apeldoorn ook kinderbrillen en zonnebrillen.

Lenzen in Apeldoorn

Draag je lenzen, of overweeg je lenzen te kopen? In Den Haag staat in een aantal van onze winkels tevens een lenzenspecialist voor je klaar. Na een uitgebreide oogmeting bepalen jullie samen welke contactlenzen het beste bij jouw ogen en bij je leven passen. Je hebt keuze uit daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens in Apeldoorn

Ook voor een goede audicien in Apeldoorn kun je bij Hans Anders terecht. Je kunt vrijblijvend en gratis een gehoortest laten doen om zo te zien hoe het met je gehoor gesteld is. Als daaruit blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt, kan de audicien je uitgebreid adviseren. Je kunt ook terecht in Apeldoorn voor het aanmeten van gehoorbescherming op maat of voor het kopen van kant en klare oordoppen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Apeldoorn

Plan alvast een afspraak met een opticien of audicien in Apeldoorn. Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).