Een zonnebril voor elk moment.

Voor een zonnebril op sterkte heb je de keuze uit een breed assortiment monturen, en ook voor de glazen kennen we veel verschillende opties.

Een zonnebril is natuurlijk lekker in de zomer, maar ook in de winter als de zon laag staat is het erg comfortabel. Zonneglazen zorgen er namelijk voor dat het zonlicht minder fel in de ogen schijnt en daardoor krijgen je ogen meer rust. Bovendien zijn al onze zonneglazen standaard voorzien van een UV-filter. Zo zijn je ogen optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen.

zonnebrillen kleuren
zonnebrillen in alle kleuren

Kleur kiezen

Bij een complete bril (met kraswerende en ontspiegelde glazen) heb je al gekleurde glazen vanaf 0 euro. Er is keuze uit diverse kleuren maar ook spiegelglazen behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor betaal je een kleine meerprijs. Wil je een wat subtieler effect? Kies dan voor degradé glazen met een kleurverloop van licht naar donker vanaf 10,- extra per glas.  

Benieuwd hoe je zonnebril staat?

Pas het direct in onze paskamer!
Pas hier je zonnebril

Welke zonnebril past bij mij?

Een vierkante, ronde, zwarte of rode?
Lees er alles over in onze blog

Meekleurende glazen

Geen zin om te wisselen tussen je ‘gewone’ bril en je zonnebril? Dan kunnen meekleurende glazen iets voor jou zijn. Deze glazen kleuren donker onder invloed van de uv-straling in het licht. De kleur verdwijnt automatisch als er geen uv-straling meer op valt. Deze uv-straling is vooral aanwezig als de zon schijnt en ’s winters als het vriest of als er sneeuw ligt. In de auto kleuren ze dus nauwelijks, omdat autoruiten voorzien van uv-filter.

Polariserende glazen

Polariserende glazen filteren hinderlijke reflecties van zonlicht op het water. Dat maakt ze razend populair bij watersporters en vissers. Maar ook het weerkaatsende zonlicht op een nat wegdek wordt gefilterd. Dus zoek je de ideale zonnebril voor in de auto? Overweeg dan polariserende glazen. Polariserende glazen zijn niet leverbaar met ontspiegeling.