Voor iedereen een fijne en veilige winkelervaring, dat is voor ons normaal. Met oog voor jouw gezondheid en extra aandacht voor hygiëne. Zolang het nodig is, houden wij ons aan de geldende regels van de overheid. Daar kun je op rekenen bij een oogmeting, hoortest of als je komt voor een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen. 

Je bent altijd welkom in de winkel, met of zonder afspraak. Een afspraak is wel extra handig, want dan ben je meteen aan de beurt. Goed bekeken toch? 

Maak online een afspraak voor een gratis oogmeting of hoortest of bel 088-274 5536 (lokaal tarief).

Klaar voor je bezoek?

  • Wij blijven thuis bij symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), doe jij dat ook? Zien we je gewoon een andere keer!
  • Een mondkapje is niet meer nodig. Je mag er altijd om vragen als je dat fijner vindt. En een medewerker in de winkel kan jou ook vragen een mondkapje op te zetten. Bijvoorbeeld bij een oogmeting of een hoortest.
  • Handontsmettingsmiddel staat voor je klaar. En onze grote keuze brillen natuurlijk.
  • We houden van poetsen. Alle ruimtes en apparatuur maken we steeds schoon na gebruik. Check!
  • Betaal je met pin?

Pas alvast online wat brillen in de leukste brillenwinkel van Nederland.

 

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Afspraak maken
Afspraak maken

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Meer informatie Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen