Bril op sterkte

online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

Kenzo brillen

Bij Hans Anders heb je keuze uit de nieuwste collectie monturen van Kenzo.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Kenzo

Kenzo (2281)

€ 119,-

> Nú: complete bril met gratis glazen

Jouw bril moet precies de juiste uitstraling hebben. Een trendy model dat helemaal past bij jouw gezicht. Je komt dus al gauw bij de Kenzo brillen online terecht. Want de uitstraling die jij wenst, vind je alleen bij de betere merkbril. Als toonaangevende opticien hebben wij alle Kenzo brillen online gezet voor jou. Kijk eens goed naar de vorm en de verscheidenheid. We hebben het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt om leuke Kenzo brillen online te vinden.

Kenzo bril voor dames

Draag je de bril dagelijks naar je werk, kijk dan eens welke Kenzo brillen voor dames het beste bij jouw outfit passen. Op je scherm zie je een grote verscheidenheid. De dikte en vorm van het montuur varieert flink bij de Kenzo brillen voor vrouwen. Maar ook de kleur van het montuur wisselt. Vanaf je scherm kun je eenvoudig de kleur uit de Kenzo brillen monturen voor vrouwen kiezen die het beste bij jouw uitstraling past.

Kenzo bril voor heren

Onze Kenzo brillen voor heren geven je een zelfbewuste uitstraling. Ze vormen bij uitstek het mode-item dat je look accentueert. Kenzo brillen voor mannen kunnen vlot en sportief zijn, maar ze kunnen ook een heel voorname uitstraling hebben. Welk van de Kenzo brillen monturen voor heren past het beste bij jouw beroep? Kijk rustig in het aanbod rond. Elke Kenzo bril verbetert je uiterlijk.

Kenzo bril op sterkte

Niet alleen zal je bril fantastisch met je gezicht combineren, vanzelfsprekend leveren we de Kenzo brillen op sterkte. Niets ontgaat je meer met onze perfect afgestelde Kenzo brillen sterkte (2,3 etc.). Je draagt je Kenzo bril moeiteloos de hele dag door, maar je kunt hem ook met je contactlenzen afwisselen. Moeite met lezen? Onze Kenzo leesbrillen helpen je direct weer op weg! Maak vrijblijvend een afspraak in een van onze winkels voor een oogmeting.

Kenzo bril aanbieding

Natuurlijk brengt Kenzo doorlopend nieuwe modellen op de markt. Wij hebben daardoor vaak goedkope Kenzo brillen voor je klaarstaan. Zo vind je een mooie merkbril van deze tijd voor hele mooie prijs!

Kenzo bril kopen

Na een blik op onze website weet je het zeker: een Kenzo bril kopen is nog je enige doel. Nou dat treft, want een Kenzo bril bestellen is in een handomdraai gebeurd. Kies het model dat jij het mooiste vindt, vul de gewenste sterkte in en stop de bril in je winkelmand. Of kijk voor een van de opticiens bij jou in de buurt. De snelheid waarmee wij jouw bril leveren is ongekend. Voor je het weet loop je met je prachtige Kenzo bril rond!