Weetjes over het gehoor

Alles wat je over het gehoor wilt weten

Wist je dat…  Over het gehoor
We durven wel te beweren dat  iedereen van muziek houdt. De een bezoekt wekelijks een concert, de ander geniet van muziek met een glas wijn in de woonkamer. Ieder op zijn eigen manier. We willen dat jullie nog lang kunnen blijven genieten van muziek en alle geluiden om je heen, daarom geven ww je een aantal weetjes mee over het gehoor. Weetjes waar je waarschijnlijk niet eens weet van had, die schokkend zijn, of gewoonweg leuk zijn. Wist je bijvoorbeeld dat Beethoven vanaf zijn 30 jarige leeftijd slechthorend werd, en vanaf zijn 48e volledig doof was? Ondanks dat bleef hij alsnog muziek componeren! In zijn hoofd bleef muziek bestaan.

Facts over oren en horen 

Toch leuk om te weten: je middenoor is niet groter dan...

 

 

Wist je dat…

Kort samengevat: bescherm je gehoor! Kom bij ons langs voor goede oordoppen om er zeker van te zijn dat jouw oren niks kunnen overkomen.

Merk je dat je in drukke ruimtes moeilijk een gesprek kan volgen of voeren? Of heb je last van een constante (lichte) piep in de oren dagen na het uitgaan? Dan zou het kunnen dat je blijvende gehoorschade heb opgelopen. Kom bij ons langs in de winkel en doe een aantal testjes om er zeker van te zijn!

Kom langs

Zoek dichtstbijzijnde winkel
Kijk hier

Doe een gratis test

Maak afspraak
Kijk hier