Van 28 september t/m 10 oktober hebben wij door heel Nederland Ray-Ban brilkokers verstopt, met in elk een voucher voor een gratis Ray-Ban® bril*! Wil jij weten waar de brillen verstopt liggen deze week en wellicht 1 van de 25 verstopte Ray-Ban® brillen vinden én winnen?! Check dan de hints van de dag op onze Instagram stories @hansandersbe

*De gratis Ray-Ban bril is een bril op sterkte met een montuur uit de Ray-Ban collectie, met kunststof enkelvoudige (t.w.v. 130,-) of Varifocus Traditional (t.w.v. 270,-) glazen (index 1.5) voorzien van ontspiegelde en kraswerende laag. Duurdere glazen en/of extra glasopties zijn mogelijk tegen een meerprijs. Een Ray-Ban zonnebril zonder sterkte is ook mogelijk. De waardebon is te besteden in alle Hans Anders winkels in Nederland t/m 30 november 2021.

Bekijk de hints op Instagram

Ontdek de eindeloze Ray-Ban® collectie bij Hans Anders

Brillen

You're On! Ontdek de Ray-Ban brillen collectie met monturen in iconische stijlen, die voor tijdloze looks zorgen. Hou het klassiek of maak er iets bijzonders van met onze iconen. Bekijk alle beschikbare vormen zoals de retro Clubmaster, de herkenbare Wayfarer of de ultieme Aviator. Welke iconische Ray-Ban is jouw favoriet?


Roepen wij ‘stoere zonnebril’, dan roep jij natuurlijk ‘Ray-Ban’! Ray-Ban is onmiskenbaar één van de meest bekende internationale topmerken als het gaat om brillen en zonnebrillen. We zijn dan ook trots dat we met deze collectie van Ray-Ban in al onze winkels kunnen shinen! En wist je dat Ray-Ban meer biedt dan alleen zonnebrillen? We bieden ook een ruime keuze aan correctiemonturen.


Born in 1937

In 1929 gaf de Amerikaanse luchtmacht de opdracht om zonnebrillen te ontwerpen die konden functioneren in de extreme omstandigheden waarin piloten opereerden. Dit model was de Aviator met G15-lenzen. De merknaam Ray-Ban® werd geregistreerd in 1937. Dit moment wordt beschouwd als de geboorte van het merk. Ray-Ban werd beroemd omdat veel grote beroemdheden en filmsterren de zonnebrillen in hun films begonnen te dragen.

Voor ieder wat wils

De Ray-Ban collectie bij Hans Anders bestaat uit correctiemonturen, zonnebrillen, kidsmonturen en kids zonnebrillen. Daarmee hebben we een Ray-Ban voor iedereen en voor elke gelegenheid.

De legendarische Ray-Ban Icons
Ray-Ban Icons: Wayfarer
Ray-Ban Icons

De Aviator is de eerste en meest bekende zonnebril van Ray-Ban. Deze  pilotenbril is al in de jaren ’30 ontworpen voor de luchtmacht en is sindsdien ongekend populair. De Aviator zonnebril blijft een klassieker en is er inmiddels in diverse kleuren en materialen.

Aviator

De Wayfarer, waarvan de New Wayfarer is afgeleid, is misschien nog wel door meer film- en popsterren gedragen en heeft een grote stempel gedrukt op de jaren ‘80. Van Tom Cruise tot Madonna, iedereen droeg er één. De New Wayfarer is verkrijgbaar als zonnebril en als correctiemontuur in diverse kleuren voor zowel dames als heren. En ook de allerkleinsten kunnen er dankzij de kidscollectie bij lopen als een echte filmster.

Wayfarer

De Clubmaster is herkenbaar aan de ‘brow bars’ bovenaan en het dunne randje onderaan en was in de jaren ’60 waanzinnig populair. Juist die historie geeft deze bril een retro-uitstraling die het nog steeds heel goed doet. Dit montuur is vooral bekend als correctiebril, maar tegenwoordig ook als zonnebril zeer gewild voor zowel dames als heren.

Clubmaster

De Ray-Ban Round brillen hebben een uitgesproken retrostijl. Deze look werd gedragen door legendarische musici en is geïnspireerd op de 60-er jaren. Deze iconische metalen zonnebril voor hem en haar van Ray-Ban staat bekend om de mooie ronde brillenglazen en uitgesproken vorm.

Naast deze iconen heeft Ray-Ban altijd vernieuwende trendcollecties. Met de totale collectie sluiten we aan bij de nieuwste briltrends van deze zomer: hippe vierkante of juist ronde en ovale vormen. De ‘I-Shape’ familie maakt gebruik van het rijke erfgoed van Ray-Ban en verrast met hippe kleuren, voorzien van de modernste technieken in een stijlvol jasje. Ervaar bijvoorbeeld ook de in het zonlicht verkleurende EVOLVE glazen!

Ray-Ban EVOLVE glazen
Ray-Ban EVOLVE glazen

Bekijk de Ray-Ban collectie zonnebrillen of monturen voor een bril op sterkte in onze webshop of kom snel naar een winkel bij jou in de buurt.