Lekker sportief met de nieuwe collectie van Nike

Wow, monturen uit de collectie van Nike zien er lekker sportief uit! En helemaal ‘on trend’, met veel metaal. Nike slaagt erin om sportieve én super trendy collecties neer te zetten, die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken. Benieuwd naar de nieuwste modellen?

Just check it!

‘The sky is the limit’ door combinatie van technologie en sportiviteit

Veel mensen zijn tegenwoordig bewust bezig met een gezonde lifestyle. Sport neemt daarbij een belangrijke plaats in en Nike past daar perfect bij. Lichtgewicht monturen die uiterst comfortabel zijn, dat is wat we willen! Net zoals atleten zichzelf steeds verder pushen naar hogere prestatieniveaus, zo doet Nike dat ook met design, kwaliteit en duurzaamheid. Je ziet het aan de nieuwe collectie: een robuuste uitstraling met meer curve. Door innovatieve technologie te combineren met sportief design onderscheidt Nike zich optimaal. Bijvoorbeeld met de ultieme flexibiliteit van de collectie Nike Flexon. Dit materiaal heeft een geheugen, zodat de bril altijd weer naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeert.

Sportief imago

Dat ook de nieuwe collectie bol staat van de sportieve modellen, spreekt voor zich. Maar je hoeft niet per se een sportfanaat te zijn om voor een brilmontuur of zonnebril van Nike te kiezen. Zo lang jij je prettig voelt bij de stijl en het imago van het merk, dan zit je goed. Of je nu veel sport of vooral veel op kantoor zit.

De welbekende swoosh

De kleur van de monturen, de vorm van de glazen (die ronder zijn afgewerkt) en de curves bieden volop keuze voor iedereen. De welbekende swoosh is bovendien op bijzondere manieren toegepast in de monturen. Bijvoorbeeld met metaal bewerkt, in kunststof of gelaserd. Wil je graag de merknaam er ook bij? Daarvoor zijn er monturen waarin het Nike Futura logo in geel, groen of oranje is verwerkt.

34 lichtgewicht, flexibele monturen voor dames en heren

De meeste modellen in deze collectie zijn unisex, waardoor zowel sportieve dames als heren er blij van worden. Is jouw stijl sportief casual, dan vind je bij Hans Anders 18 Nike monturen, 8 Nike Flexon monturen en 8 zonnebrillen die perfect bij je passen. Stuk voor stuk zijn ze onderscheidend door de gebruikte materialen, hun lichte gewicht en de zeer flexibele neuspads.

“Doordat de brillen van Nike zo comfortabel zitten is het de perfecte tweede bril voor een actieve lifestyle!”

Wencke Lesterhuis - Marketing Specialist Nike Vision

Just check it!

Jij wilt het beste in comfort en zonbescherming voor elke sport, maar ook op je werk en thuis. Bekijk dan de nieuwe collectie Nike brillen en vind jouw ideale montuur of zonnebril!