Stijlvol BOSS Orange

Nieuw bij Hans Anders: monturen van BOSS Orange! Zijn we super blij mee, want het is een veelzijdig merk waar de jeugdige energie vanaf spat. De kracht zit hem in het vrije karakter en er zijn geen opvallende details nodig.

BOSS Orange is een mooie aanvulling op onze collectie.

Het populaire Boss Orange is het trendgevoelige label van HUGO BOSS. Waar BOSS meer neigt naar zakelijk en klassiek, ligt het accent bij BOSS Orange wat meer op laid-back en informeel.

Uitstekende pasvorm

Dat BOSS Orange luxe-beleving serieus neemt, voel je zodra je een montuur in handen hebt en opzet. De monturen zijn slank en excellent afgewerkt. Dat merk je bijvoorbeeld aan de veren, oftewel de pootjes, die scharnieren soepel en solide. En de pasvorm is uitstekend. Groot pluspunt van BOSS Orange vinden wij dat de monturen in meerdere maten verkrijgbaar zijn. Dus heb jij een breed of juist smal gezicht, grote kans dat BOSS Orange ook voor jou een perfect passende bril heeft.

 

Zelfbewuste uitstraling

Bovenal is BOSS Orange een spontaan, energiek en onafhankelijk label. Echt van nu en helemaal authentiek zijn de combinaties van mat en glans, het gebruik van gepolijst metaal, vergrijsde en bruine kleuren en houtlook. Het feit dat deze modische details subtiel zijn verwerkt, draagt bij aan de zelfbewuste uitstraling van het merk. Het energieke design en de minimalistische details zorgen dat deze stijlvolle monturen zich naadloos voegen aan jouw persoonlijke stijl. Of je nou een street look dagje hebt of een nachtje gaat stappen.

Bekijk de BOSS Orange collectie monturen voor een bril op sterkte of zonnebrillen in onze webshop of kom snel naar een winkel bij jou in de buurt.