Ben jij al in de vakantiestemming? Druk bezig met de voorbereidingen, zodat je straks extra relaxed kunt genieten? Als je een bril of contactlenzen draagt, dan hebben we een belangrijke tip die je veel ellende kan besparen: denk aan je reservebril!

Het mag ook een zonnebril op sterkte zijn

Het lijkt misschien overdreven, een extra bril mee op vakantie, maar in sommige landen is het verplicht om een reservebril met dezelfde sterkte als je standaard bril in de auto te hebben. Dat mag overigens ook een zonnebril op sterkte zijn. Maar ook in landen waar het niet verplicht is, is het zeker geen overbodige luxe. Want stel je eens voor dat er tijdens je vakantie iets gebeurt met je bril of lenzen.

Reservezonnebril vakantie

Ook als je lenzen draagt

Ook als je lenzen draagt is een reservebril een goed idee. Ten eerste is een bril naast je lenzen sowieso aan te raden, bijvoorbeeld voor 's avonds en 's ochtends. Bovendien is het handig om bij je te hebben voor het geval er iets met je lenzen gebeurt. Het zou toch jammer zijn als je de bijzondere vakantieomgeving alleen maar wazig kunt zien.

Reservezonnebril vakantie

Een reservebril hoeft niet duur te zijn

Wist je dat je bij ons al een bril kunt kopen vanaf 19,-? Dat kan ook een zonnebril op sterkte zijn. Daarmee bescherm je je ogen tevens tegen uv-straling én je maakt je zomeroutfit compleet. Dát bedoelen we met extra relaxed genieten van je vakantie!