Op een brillenglas wordt vaak een speciale coating aangebracht. Er zijn tal van mogelijkheden en elke coating heeft een eigen functie en kan op bijna alle brillenglazen worden aangebracht. Welke coating past bij jou?

Coating brillenglazen

Koop je bij Hans Anders een complete bril, dan worden je glazen altijd voorzien van een kraswerende laag en ontspiegeling. Dit zit dus standaard bij de prijs inbegrepen. Zo'n kraswerende laag is vuil- en waterafstotend en je kunt je glazen makkelijk schoonhouden. Wat ontspiegeling en Ultracoating inhoudt, vertellen we je ook graag.

Sommige situaties vragen om speciale glazen. Werk je bijvoorbeeld veel achter een beeldscherm, dan is een Blue Filter coating wellicht iets voor jou. Deze filtert het blauwe licht van je beeldscherm. Zit je veel in de auto, dan zorgt een Easy Drive Filter voor een ontspannen rijervaring. Of heb je behoefte aan beter zicht in het donker? Daarvoor zijn nachtglazen een uitkomst. De gele glazen zorgen ’s nachts voor een beter contrast en verminderen schittering.

Niet ontspiegeld brillenglas
Ontspiegeld brillenglas