50% korting

Hans kleurt de prijzen rood en dat betekent kortingen waar je u tegen zegt. Zo krijg je nu 50% korting op elke complete bril. Scherp geprijsd, dat heb je goed gezien. Want deze roodgloeiende korting geldt op je montuur én de glazen! Pak nu je kans om te schitteren met een nieuwe bril.

Bekijk alle acties Afspraak maken

Extra van Hans, voor jou:

Tijdens Red Friday scoor je een nieuwe bril met 50% korting én krijg je er van Hans nog eens 50,- korting bovenop. Deze cadeaubon kan je inruilen bij de aankoop van een zonnebril op sterkte.

Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze winkels. Kies een nieuwe bril met 50% korting en neem je cadeaubon in ontvangst.

Actievoorwaarden

De actie 50% korting geldt tot en met 3 december 2023 op een complete bril met dunne glazen (index 1.6) in alle Nederlandse Hans Anders winkels en online. Een complete bril is een montuur met kunststof enkelvoudige of multifocale glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een bril met glazen in standaarddikte index 1.5 geldt een korting van 40%. De actie is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, multifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De korting geldt ook op alle glasopties en op DRIIVE sportbrillen op sterkte. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen.


Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. 

De cadeaubon t.w.v. 50,- korting op een zonnebril op sterkte is inwisselbaar van 13 november 2023 t/m 30 april 2024 in alle Nederlandse Hans Anders winkels (niet online) op de aankoop van een complete zonnebril op sterkte met dunne glazen (vanaf index 1.6). Een complete zonnebril op sterkte is een montuur met kunststof enkelvoudige of multifocale zonneglazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. De voucher is overdraagbaar, maar slechts 1 keer te gebruiken. Ook geldig in combinatie met andere acties, echter wordt er per bestelling maximaal 1 keer 50,- korting gegeven.

Deze cadeaubon wordt uitgegeven in alle Nederlandse Hans Anders winkels tot en met 3 december 2023. Niet inwisselbaar online of op eerder bestelde brillen, merkglazen, veiligheidsglazen.


Als je een persoonlijk aanbod van ons hebt ontvangen, geldt natuurlijk de datum in dit persoonlijke aanbod boven de looptijd hier vermeld. Voor al het overige zijn de voorwaarden gelijk.