25% korting op alle lenzen

Je gelooft je eigen ogen niet! Nu bij Hans 25% korting op alle lenzen. En dat is nog niet alles. De verzending is helemaal gratis. Koop nu jouw favoriete daglenzen of maandlenzen.

Bekijk alle lenzen Afspraak maken

Red Friday betekent roodgloeiende prijzen. Bij Hans krijg je 25% korting op alle lenzen. En dan ook écht op alle lenzen. Dus wil je de nieuwste daglenzen uitproberen? Of jouw comfortabele maandlenzen voordelig inslaan? Kom naar de winkel of bestel online.

En weet je wat? Hans verzendt jouw lenzen helemaal gratis! Extra voordeel, daar houden we van.

Probeer nu: Easy Wear Lyra daglenzen

Probeer nu: Easy Wear Lyra daglenzen

Maak kennis met Lyra - de nieuwe standaard in contactlenzen. Innovatief ontworpen in een gerecyclede flatpack verpakking. Lyra geeft je niet alleen helder zicht, maar is ook een milieuvriendelijke keuze voor de moderne lensdrager. De innovatieve Easy Wear Lyra daglenzen vind je in verschillende soorten (sferisch, multifocaal en torisch) en natuurlijk voor een scherpe prijs. Daarnaast stop je een stripje lenzen heel makkelijk in je handtas, broekzak of portemonnee. Super handig om mee te nemen op vakantie!

Actievoorwaarden

De actie 25% korting en gratis verzending geldt op alle lenzen, van 13 november t/m 3 december 2023 in alle Nederlandse Hans Anders winkels en op hansanders.nl. Niet geldig op reeds bestelde lenzen en in combinatie met andere acties.