Hans Anders steunt Nationale Ouderendag

Wensen gaan in vervulling op 5 oktober 2018

Hans Anders helpt het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds ken je misschien van de programma’s op televisie. Maar het Ouderenfonds doet veel meer! Op vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag: de dag waarop wensen van ouderen worden vervuld. Voor sommige ouderen is het namelijk moeilijk om een wens alleen te vervullen.

In dat geval is Nationale Ouderendag een uitkomst. Met een grote organisatie en veel lokale comités wordt er een zinvolle bijdrage geleverd aan het écht helpen van ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij.

Maak een oudere blij

Hans Anders draagt graag een warm hart toe door een steentje bij te dragen aan het bevorderen van de kwaliteit van hun leven. Zo heeft een aantal van onze winkels geholpen bij het inzamelen van wensen. Kleine, intense wensen die echt verschil kunnen maken voor deze kwetsbare doelgroep. Daar draait het om. Daarbij kun je denken aan een leuk uitje of een bezoekje aan familie ver weg in Nederland. Zo helpen wij het Nationale Ouderenfonds, ouderen en vrijwilligers bij het realiseren van een onvergetelijke dag.

Vervul een wens
Wil jij ook graag als vrijwilliger een wens van een oudere vervullen? Bekijk hier het overzicht met alle wensen en meld je aan. Dan maak jij een oudere blij op of rond 5 oktober.

Meer informatie
Wil je meer weten over Nationale Ouderendag? Lees er alles over op 
www.nationaleouderendag.nl.