2e bril gratis bij Hans Anders

Kies je voor de actie tweede bril gratis, dan krijg je de 2e bril ook echt hééélemaal gratis. Bij de actie 2e bril gratis, heeft je 2e bril exact dezelfde glasopties als je 1e bril. Natuurlijk mag je een montuur uit dezelfde prijsklasse kiezen. En je kunt ook kiezen voor een gratis zonnebril.

  • Je betaalt alleen je 1e bril

    Kies 1 bril met kraswerende en ontspiegelde glazen en eventueel extra glasopties om je bril luxer te maken, dan is je 2e hééélemaal gratis.

  • Voor je 2e bril betaal je niets

    Alle extra's en glasopties van je 1e bril zijn inbegrepen. Zo heb je met beide brillen optimaal kijkcomfort. En... je mag als 2e bril ook kiezen voor een zonnebril op sterkte.

Zoek je brillen uit

Actievoorwaarden 2e bril gratis

Actie geldt niet in combinatie met andere acties en niet in de webshop. Bij aankoop van 2 Ray-Ban monturen betaal je 30,- bij voor de 2e bril.

De actie loopt van 8 juni t/m 1 juli 2018. Bekijk de volledige actievoorwaarden

Kies je 2 favoriete monturen

Zoek alvast online
Bekijk de collectie

Kom naar de winkel

voor een gratis en vrijblijvende oogmeting
Afspraak maken

Bij de 2e bril gratis actie krijg je de héle tweede bril gratis. Alle glasopties die je op de eerste bril hebt, krijg je ook bij de tweede bril. En … je 2e montuur mag net zo duur zijn als je 1e montuur.* Je 2e bril gratis mag ook een zonnebril zijn. Met een gratis zonnebril bij aankoop van een complete bril heb je zowel binnen als buiten optimaal zicht.

* alleen bij 2 Ray-Ban® monturen betaal je 30,- bij voor je 2e montuur