Bril op sterkte

online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

Eclipse zonnebrillen

Eclipse zonnebrillen bij Hans Anders.

Filteren

Ben je op zoek naar zonnebrillen die net even wat scherper geprijsd zijn dan vele andere? Dan zijn Eclipse zonnebrillen misschien wel de merkbrillen die jou aanspreken. De collectie Eclipse zonnebrillen zijn er in verschillende soorten monturen, brilglazen en vormen waardoor je de keuze hebt om een geschikt model te vinden passend bij jouw gezicht.

Eclipse zonnebril modellen

In eerste instantie werden Eclipse zonnebrillen gemaakt voor de moderne en onafhankelijke vrouw met een voorliefde voor opvallend design en een voorkeur voor topkwaliteit. Een groot deel van de collectie is inderdaad gericht op vrouwen, maar ook voor heren heeft Eclipse een aantal opvallende modellen gecreëerd. Welke vorm je gezicht ook heeft, je vindt altijd een Eclipse model dat zich als een juweel voor jouw gezicht zal gedragen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan al onze zonnebrillen.

Eclipse zonnebril voor dames

Dames die een actief leven leiden en geen concessies willen doen aan kwaliteit, kunnen in het assortiment van Eclipse brillen voor vrouwen mooie zonnebrillen vinden die optisch gezien tot de topklasse behoren. Veel glazen zijn voorzien van een gradiënt, waardoor je én genoeg ziet én de bescherming geniet waar je ogen om vragen. Wie houdt van elegante vormgeving, ziet bij de Eclipse zonnebrillen monturen voor vrouwen een aantal sierlijke modellen in veel ingetogen of expressieve kleuren. Het combineren van Eclipse zonnebrillen met je favoriete outfit wordt zo kinderspel.

Eclipse zonnebril voor heren

Eclipse zonnebrillen voor mannen zijn een relatieve nieuwkomer, aangezien Eclipse zich in eerste instantie op vrouwen heeft gericht. Veel Eclipse zonnebrillen monturen voor mannen hebben een meer robuust, zakelijk karakter en zijn gemaakt van de beste materialen, zodat je er lang profijt van hebt. Het maakt niet uit of je formeel of casual chic gekleed gaat. Eclipse zonnebrillen voor heren geven je verschijning net dat beetje extra.

Eclipse zonnebril op sterkte

Eclipse zonnebrillen, zeker wanneer de glazen voorzien zijn van een effectief zonwerende gradiënt, kunnen heel goed worden gecombineerd met contactlenzen. Als je echter je zonnebril lange tijd wilt dragen, bijvoorbeeld omdat je voor je werk veel op de weg zit, dan is het verstandig om te denken aan Eclipse zonnebrillen op sterkte. De optische kwaliteit van de glazen is uitstekend. Hierdoor raken je ogen niet vermoeid en heb je altijd uitstekend en scherp zicht, bij alles wat je doet. Kom vrijblijvend langs in onze winkels voor een oogmeting.

Eclipse zonnebril aanbieding

Eclipse is een merk die relatief gezien vrij goedkoop geprijsd is. Daarom voelt het net alsof je een zonnebril in de aanbieding koopt. Op deze manier heb je voor een redelijke prijs een kwalitatief goede Eclipse zonnebril.

Eclipse zonnebril kopen

Wil je een Eclipse zonnebril bestellen, zorg er dan voor dat je pupilafstand op een correcte en professionele manier is bepaald. Met die gegevens kun je zowel bij een van onze opticiens als online die bril vinden die echt bij jouw ogen past. Wist je dat je ook online zonnebrillen kunt passen met jouw eigen foto? Wil je liever de bril in de winkel passen, kom dan gerust langs en kijk voor een van de winkels bij jou in de buurt.