Wie ga jij verrassen met deze fantastische korting? Bekijk hieronder de actievoorwaarden!

De acties gelden van 28 november 2022 t/m 29 januari 2023 op vertoon van een geldige barcode. Elke barcode is 1 keer te gebruiken voor één van de acties. De acties zijn niet te combineren met elkaar of met andere acties en voordeelregelingen.

70% korting op een complete bril

70% korting op een complete bril

De actie geldt bij aankoop van een complete bril, met keuze uit de gehele collectie monturen. De korting geldt op het montuur, de glazen én álle glasopties (zoals extra dunne glazen, Supercoating, Blue Filter, meekleurende glazen etc.) De actie geldt ook voor een complete zonne- of nachtbril op sterkte, bifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De actie geldt niet voor A-merk glazen, veiligheidsbrillen en Driive. Geldig in alle Nederlands winkels of (voor een enkelvoudige bril) ook op hansanders.nl.

50% of 25% korting op DRIIVE

50% of 25% korting op DRIIVE

De actie 50% korting geldt bij aankoop van een DRIIVEbril op sterkte. De korting geldt op het montuur, de glazen én álle glasopties (zoals extra dunne glazen, Supercoating, Blue Filter, meekleurende glazen etc.) De actie geldt niet voor A-merk glazen en veiligheidsbrillen.

De actie 25% korting geldt bij aankoop van een DRIIVE bril zonder sterkte. Geldig in alle Nederlandse winkels. De DRIIVE bril is zonder sterkte ook verkrijgbaar via hansanders.nl

50% korting op Alpine gehoorbescherming

50% korting op Alpine gehoorbescherming

De actie geldt op zowel maatwerk als universele gehoorbescherming van Alpine. De barcode is geldig in alle Nederlandse winkels en op hansanders.nl.

40% korting op een zonnebril zonder sterkte

40% korting op een zonnebril zonder sterkte

De actie geldt op alle zonnebrillen zonder sterkte. Niet geldig op Driive. De barcode is geldig in alle Nederlandse winkels en op hansanders.nl.

30% korting op lenzen

30% korting op lenzen

De actie geldt op alle contactlenzen. De barcode is geldig in alle Nederlandse winkels en op hansanders.nl

25% korting op hoortoestellen

25% korting op hoortoestellen

De actie 25% korting geldt van 28 november 2022 tot en met 29 januari 2023 op alle hoortoestellen en geldt alleen op vertoon van een persoonlijke kortingscode in alle Nederlandse Hans Anders winkels. De kortingscode is overdraagbaar en twee keer te gebruiken. Om gebruik te maken van deze actie dient de afspraak gemaakt te zijn op uiterlijk 29 januari 2023. De order van de hoortoestellen dient uiterlijk op 2 april 2023 afgerond en betaald te zijn. De actie geldt niet op reeds bestelde of aangekochte hoortoestellen of hoortoestellen die voor 28 november 2022 al op proef zijn gegaan. Het eigen risico kan van toepassing zijn (m.u.v. Zilveren Kruis Achmea groep). Check hiervoor de polisvoorwaarden van jouw ziektekostenverzekering.

Bij hoortoestellen uit de private markt kan gekozen worden voor 25% korting op de hoortoestellen (op vertoon van de kortingscode) of een gratis oplader. De acties zijn niet te combineren met elkaar of met andere acties en voordeelregelingen.