Recht op 100% vergoeding voor je bril, lenzen of hoortoestellen?

Reken het snel uit!

Uitstekende afspraken met zorgverzekeraars

Goed nieuws! Hans Anders heeft een contract met alle zorgverzekeraars* voor hoortoestellen. En met een groot aantal zorgverzekeraars speciale voordeelregelingen voor brillen en lenzen. Dus ben je toe aan een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen en kom je in aanmerking voor vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Dan ben je bij Hans Anders aan het juiste adres. 

Hieronder kun je per zorgverzekeraar en aanvullend pakket bekijken wat de vergoeding is op een enkelvoudige, varifocusbril, lenzen en hoortoestellen. Ook zie je hoe vaak je in aanmerking komt voor een declaratie. Daarnaast heeft Hans Anders van diverse zorgverzekeraars speciale voordeelregelingen afgesproken.

Zorgvergoeding

Bereken jouw vergoeding

Vind hier meer informatie over:

> Bril Totaal Plan
> Lens Totaal Plan
> Acties
> Speciale voordeelregelingen met zorgverzekeraars
> Meer weten over horen en zien bij Hans Anders
> Voordelen hooroplossingen bij Hans Anders

Maximale vergoeding en directe declaratie

Doe je een aankoop bij Hans Anders met zorgvergoeding? Dan profiteer je van diverse voordelen:

Als enige audicien een contract met alle zorgverzekeraars

Heb je baat bij een hoortoestel? Ook hiervoor zit je bij Hans Anders helemaal goed. Wij hebben namelijk als enige audicien een contract met alle zorgverzekeraars, dus ook met die van jou:

*Voor vergoeding dien je te voldoen aan de voorwaarden van je zorgverzekeraar. Maximale vergoeding bij alle zorgverzekeraars, met uitzondering van een aantal zorgpolissen bij VGZ.
Wij kunnen de declaratie verzorgen bij bijna alle zorgverzekeraars.