Vergoeding van je verzekeraar?

Laat het niet liggen. Weet je zo of je nog recht hebt op vergoeding? Bekijk hieronder welke vergoeding jij krijgt van je zorgverzekeraar voor een bril, contactlenzen of hoortoestellen. Of kom naar de winkel met je zorgpas. Dan zoeken wij het helemaal vrijblijvend voor je uit.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Zorgvergoeding

Bereken jouw vergoeding

Het recht op vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden en reeds gedeclareerde kosten. De gegevens van de zorgverzekeraar zijn altijd leidend. Bij een online bestelling dien je zelf met de ontvangen factuur een declaratie in te dienen bij je zorgverzekeraar.

Onze acties

En, heb je recht op brilvergoeding? Dan kun je de vergoeding van de verzekeraar in de meeste gevallen ook nog eens combineren met onze lopende acties. Daarmee ben je dus verzekerd van de allerbeste deal! Geen recht op vergoeding? Dan kun je altijd terecht in onze winkels en profiteer je van de beste acties op brillen én contactlenzen!

Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij afspraken gemaakt. Meer informatie daarover vind je hier.

Bekijk al onze acties
Bekijk al onze acties

Hoor je dat?

Een hoortoestel mag er dan voor zorgen dat je beter hoort, het liefst ben je er zo min mogelijk aan kwijt. Dat snappen we. Dus maakten we met alle zorgverzekeraars afspraken over de vergoeding. Als enige audicien van Nederland is dat gelukt. Je weet dus zeker dat je bij ons áltijd de maximale vergoeding krijgt. Dat maakt Hans Anders.

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis en kom je in aanmerking voor vergoeding van hoortoestellen? Dan betaal je zelfs geen eigen risico (van 385,-).

Lees meer over onze hoortoestellen en hoortoestelactie
Lees meer over onze hoortoestellen en hoortoestelactie