Bekijk hieronder welke vergoeding je krijgt van je zorgverzekeraar bij aanschaf van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Of kom naar de winkel met je zorgpas. Dan zoeken wij het helemaal vrijblijvend voor je uit.

Zorgvergoeding

Bereken jouw vergoeding

Met de zorgverzekeraars Aevitae VGZ, Caresco / Nedasco VGZ, IZZ, Menzis, Univé en VGZ heeft u recht op 1 basis of uitgebreide bril zonder bijbetalen. U krijgt van ons dan een speciale korting over onze reguliere prijzen. Het is niet mogelijk deze korting in combinatie met andere acties en voordeelregelingen van Hans Anders te combineren. Check bij uw zorgverzekeraar of in onze zorgcalculator op welke bril u recht heeft. Wilt u toch liever van deze actie profiteren, informeer dan in de winkel naar de mogelijkheden.

Bij een online bestelling dien je zelf met de ontvangen factuur een declaratie in te dienen bij je zorgverzekeraar.


Voor 2020 heeft Hans Anders afspraken met alle zorgverzekeraars over de vergoeding van hoortoestellen. En met een groot aantal zorgverzekeraars bedachten we speciale voordeelregelingen voor brillen en lenzen. Met gepaste trots kunnen we dus zeggen dat we de beste deal hebben als je recht op zorgvergoeding hebt. Heb je geen recht op vergoeding, profiteer dan van één van onze acties.

 

Hoor je dat?

Een hoortoestel mag er dan voor zorgen dat je beter hoort, het liefst ben je er zo min mogelijk aan kwijt. Dat snappen we. Dus maakten we met alle zorgverzekeraars afspraken over de vergoeding. Als enige audicien van Nederland is dat gelukt. Je weet dus zeker dat je bij ons áltijd de maximale vergoeding krijgt. Dat maakt Hans Anders.

Verzekerd bij Zilveren Kruis?

Heb je een zorgverzekering van Zilveren Kruis en kom je in aanmerking voor vergoeding van hoortoestellen? Dan hebben we nog eens extra goed nieuws. Omdat Zilveren Kruis ons als voorkeursleverancier heeft gekozen, betaal je geen eigen risico (van 385,-).