Heb jij een zorgverzekering?

Samenwerking

met alle zorgverzekeraars

Declaratie

Dat regelen wij voor jou

Maximale vergoeding

Gratis metingen

voor je zicht en/of gehoor

Haal alles uit je zorgverzekering

Wat een vraag he. Een zorgverzekering hebben we allemaal. Wist je dat je die ook kunt gebruiken voor de aankoop van een bril, lenzen of een hoortoestel?

Voor 2019 heeft Hans Anders afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars over de vergoeding van hoortoestellen. En met een groot aantal zorgverzekeraars bedachten we speciale voordeelregelingen voor brillen en lenzen. Met gepaste trots kunnen we dus zeggen dat we de beste deal hebben als je recht op zorgvergoeding hebt.

Check je zorgvergoeding

Natuurlijk. Je wilt weten wat je zorgverzekeraar vergoedt voor een enkelvoudige bril, varifocusbril, lenzen of een hoortoestel. Je ziet het hier. 

Zorgvergoeding

Bereken jouw vergoeding

Een bril is niet alleen maar leuk

Met al die hebberigmakende monturen zou je bijna vergeten dat een bril ook een hulpmiddel is. En dat Hans Anders niet alleen een winkel is, maar ook zorg verleent. Zorg voor je ogen. Veel zorgverzekeringen dekken daarom (een deel van) de aankoop van een bril of lenzen.

En bij Hans Anders:

Hoor je dat?

Een hoortoestel mag er dan voor zorgen dat je beter hoort, het liefst ben je er zo min mogelijk aan kwijt. Dat snappen we. Dus maakten we met alle zorgverzekeraars afspraken over de vergoeding. Als enige audicien van Nederland is dat gelukt. Je weet dus zeker dat je bij ons áltijd de maximale vergoeding krijgt. Dat maakt Hans Anders.

En bij Hans Anders: 

Verzekerd bij Zilveren Kruis?

Heb je een zorgverzekering van Zilveren Kruis en kom je in aanmerking voor vergoeding van hoortoestellen? Dan hebben we nog eens extra goed nieuws. Omdat Zilveren Kruis ons als voorkeursleverancier heeft gekozen, betaal je geen eigen risico (van 385,-).

 

Samenwerking

met alle zorgverzekeraars

Declaratie

Dat regelen wij voor jou

Maximale vergoeding

Gratis metingen

voor je zicht en/of gehoor

Gratis oogmeting en hoortest

Anders kom je gewoon eens langs bij onze specialisten.
Maak gelijk een afspraak