Klantenservice

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van je bestelling hangt af van de producten die je hebt gekozen. Veel producten hebben wij op voorraad en worden binnen één werkdag verzonden.

Hans Anders winkel

Over het algemeen geldt: 

  • Voor brillen geldt een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen / twee weken.
  • Lenzen van ons merk Easy Wear hebben een levertijd van 3-5 werkdagen (bijin 99% van de bestellingen). 
  • Lenzen van andere merken zoals Acuvue, Biofinity en Dailies hebben een levertijd van 5-7 werkdagen.

Bekijk jouw levertijd op Mijn Hans Anders

Op de orderbevestiging die je na je bestelling hebt ontvangen, vind je de verwachte leverdatum. Ben je benieuwd wanneer je bestelling echt klaar is en je deze precies kunt komen ophalen? Volg dan je bestelling met de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail. 

Heb je meer dan 1 product besteld? Bekijk dan de status per product. Zo kun je in één keer je hele bestelling ophalen in de winkel. Zodra je bestelling klaar ligt kun je in je Mijn Hans Anders account je order inzien.

Je krijgt altijd een seintje als je bestelling klaar is

Mocht je de e-mail met de link niet hebben ontvangen of per ongeluk hebben verwijderd, dan is het helaas niet mogelijk om deze opnieuw te versturen. Wees gerust, als je e-mailadres bij ons bekend is, sturen we je ook nog een bericht zodra je bestelling klaar is. 

Let op: dit geldt niet voor brillen die ingeleverd zijn ter reparatie. Daarvan kun je de status op dit moment niet volgen. Wij nemen telefonisch contact op zodra je bril weer klaar is.