Klantenservice

Is mijn bril al klaar?

Als je een nieuwe bril hebt besteld bij Hans Anders wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Dat snappen wij! De levertijd hangt af van de bril die je hebt gekozen. Gemiddeld duurt het 10 werkdagen voordat je nieuwe bril klaarligt. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om je bestelling sneller bij je te leveren.

Bril ophalen

Check jouw levertijd op Mijn Hans Anders

Op de orderbevestiging die je na je bestelling hebt ontvangen staat de verwachte leverdatum vermeld. Ben je benieuwd wanneer je bestelling echt klaar is en je deze precies kunt komen ophalen? Volg dan je bril met de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail. 

Heb je meer dan 1 bril besteld? Bekijk dan de status per bril. Zo kun je in één keer al je brillen tegelijk ophalen in de winkel. Zodra je bril klaar ligt kun je in je Mijn Hans Anders account je order inzien. 

Je krijgt altijd een seintje als je bril klaar is

Mocht je de e-mail met de link niet hebben ontvangen of per ongeluk hebben verwijderd, dan is het helaas niet mogelijk om deze opnieuw te versturen. Wees gerust, als je e-mailadres bij ons bekend is, sturen we je ook een bericht zodra je bril klaar is. 

Let op: dit geldt niet voor brillen die ingeleverd zijn ter reparatie. Daarvan kun je de status op dit moment niet volgen. Wij nemen telefonisch contact op zodra je bril weer klaar is.