Goed opgeleide opticiens en audiciens

Ogen en oren zijn een serieuze zaak. Daarom werken in onze winkels ervaren mensen die daar verstand van hebben: goed opgeleide opticiens, audiciens en verkoopmedewerkers. Zij zetten zich elke dag in om jou te helpen met een vakkundige oog- en gehoormeting, goed advies en het juiste product.

Alle medewerkers krijgen bij Hans Anders volop kansen om te groeien en te excelleren in het vak. Samen met MBO opleidingsinstituten, zoals Summa, DaVinci en Deltion, verzorgen we vakopleidingen op maat om gediplomeerd opticien of audicien te worden. 

Binnen ons eigen Hans Anders college volgen medewerkers interne opleidingen en trainingen om altijd op hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Wil je het vak van opticien leren? Dan ben je bij Hans Anders op het juiste adres. Hans Anders is al één van de eerste optiekketens in Nederland geregistreerd in het Register Erkende Leerbedrijven van het SVGB kenniscentrum. Als Erkend Leerbedrijf neemt Hans Anders de verantwoordelijkheid om leerlingen gedegen op te leiden als opticien. Hans Anders waarborgt een goede match tussen leerling en praktijkopleider en garandeert in iedere winkel goede en deskundige begeleiding van individuele leerlingen.

Informatie in onze webshop

Omdat we het belangrijk vinden dat jij de juiste informatie krijgt en een antwoord vindt op al je vragen die te maken hebben met horen, zien, ogen en oren hebben wij de informatie op onze website laten checken door verschillende van onze opticiens, audiciens en optometristen.